Bluetooth Speaker with Lights - Indoor / Outdoor - Nuvelon FLARE Pack Of 2 icon
SUMMER SALE! 25% OFF EVERYTHING! - NO CODE NEEDED
Bluetooth Speaker with Lights - Indoor / Outdoor - Nuvelon FLARE ® 2-Pack - Nuvelon
NUVELON Flare ® Bluetooth LED Lantern Speaker | Outdoor/Indoor 15W Stereo Speakers | 2 Pack
NUVELON Flare ® Bluetooth LED Lantern Speaker | Outdoor/Indoor 15W Stereo Speakers | 2 Pack
NUVELON Flare ® Bluetooth LED Lantern Speaker | Outdoor/Indoor 15W Stereo Speakers | 2 Pack
NUVELON Flare ® Bluetooth LED Lantern Speaker | Outdoor/Indoor 15W Stereo Speakers | 2 Pack
NUVELON Flare ® Bluetooth LED Lantern Speaker | Outdoor/Indoor 15W Stereo Speakers | 2 Pack

NUVELON Flare ® Bluetooth LED Lantern Speaker | Outdoor/Indoor 15W Stereo Speakers | 2 Pack

$239.99
Shipping calculated at checkout.

Nuvelon Flares are your go-to party speakers to enjoy a lighted ambiance and high-quality audio for indoor and outdoor get-togethers. Set the music and lights to match your mood. All you have to do is connect your phone to these Bluetooth speakers with lights, and you can celebrate at the beach, pool, yard, patio, bedroom, garden, campsite, party, and more!

Audio Specifications:

  • Watts: 15 Watts of audio output
  • Strong bass with (2) 3.5" rear-facing passive bass radiators and (2) 3" front-facing 7.5-Watt dynamic drivers.

Connectivity:

  • Bluetooth: Yes, connect with 100+ Nuvelon Flare speakers up to a distance of 50 feet
  • Additional App: No
  • Water Resistant: IPX5 (Splashproof and rainproof)

Light Specifications:

  • LED: Sound responsive 8 Color LED lights pulse
  • Colors: Green, white, blue, red, amber, magenta, purple, and aqua.
  • Brightness: Controllable

Battery Life:

  • Type: Rechargeable lithium-ion battery
  • Usage: 10 hours
  • Charging Cable: 6ft. 15V
  • Warranty: 12 months

What's Inside The Box?

  • Nuvelon Flare Portable Speakers: 2
  • 3.5 mm AUX
  • User Manual
  • Warranty Card

1. How do I use Bluetooth to connect to a mobile phone?

Ans. Turn on your speaker, enable Bluetooth on your mobile device, hold down the Bluetooth button for 4-5 seconds and you should see a flashing blue light above the Bluetooth icon. Once the light is flashing, select “Nuvelon Flare” from your devices list. The blue light will stop flashing and you will hear a chime from the speaker, this indicates the pairing is successful.

2. Will the speaker connect to android?

Ans. The Nuvelon Flare pairs with any Bluetooth device.

3. How do I sync 2 speakers together?

Ans. First, turn on both speakers. Then, press the sync button on the first speaker and hold until light starts flashing. Do the same on the second speaker until the receiver indicator flashes and turns solid.

4. Does the Nuvelon Flare come with an AUX port?

Ans. Absolutely, the Nuvelon Flare has a built-in AUX port and comes with an AUX cord so you can listen plugged in or through Bluetooth.

5. Is there a timer option for the lights?

Ans. Absolutely. Press and hold the “color/timer” button, when the desired timer interval lights up, release the button. To change the timer interval, repeat steps 1 and 2. You may set the timer to turn off the lights after 2, 4, 6, and 8 hours. (Timer will revert to the last selected timer interval when the speaker is powered on).

6. Is the Nuvelon Flare waterproof or water-resistant?

Ans. The Nuvelon Flare is IPX5 water resistant, meaning it is safe to use around sinks, pools, and other bodies of water but it cannot be submerged fully in water.

7. Do the lights of the 2 speakers sync together while in “color-changing” mode?

Ans. The lights will pulse together and will be the same color during each pulse.

8. Can the Nuvelon Flare speakers be used to provide audio for video, such as watching a movie on a tablet?

Ans.Absolutely. Pair the Bluetooth on your device with the Nuvelon Flare and enjoy.

9. How long can they last while 100% charged?

Ans. 8-10 hours depending on the volume level.

10. Will I ever need to replace the battery?

Ans.It is not recommended to ever replace your battery, if you are having issues with the battery then call our customer service number and we can see about replacing your speaker.

Customer Reviews

Based on 5 reviews Write a review
Music Anywhere, Anytime

Whether you're throwing a party, hosting an event, or just enjoying some time with friends outdoors - the Nuvelon Flare is your go-to speaker. It's ultra-portable and offers sound quality that will take any gathering from good to great!

Light up the Party

The Nuvelon Flare is the perfect way to light up your night with built-in LED lights featuring 8 different colors. You can use it at a beach, pool, yard, patio, bedroom, garden, campsite, party, and more!

Perfect for Outdoors

This speaker is the perfect choice for all your outdoor adventures. It comes equipped with IPX5 water resistance which means you can listen in style even when it rains or snows.

Get Connected

This speaker can connect over 100 speakers together for an unprecedented surround sound experience that will make you feel like you’re at your own personal concert!

BACK TO TOP