Nuvelon ONE Adjustable BASS Wireless Noise-Canceling Headphones Online | Nuvelon icon
SUMMER SALE! 25% OFF EVERYTHING! - NO CODE NEEDED
Nuvelon ONE Adjustable BASS Wireless Noise-Canceling Headphones - Nuvelon
Nuvelon ONE Adjustable BASS Wireless Noise-Canceling Headphones - Nuvelon
Nuvelon ONE Adjustable BASS Wireless Noise-Canceling Headphones - Nuvelon
Nuvelon ONE Adjustable BASS Wireless Noise-Canceling Headphones - Nuvelon
Nuvelon ONE Adjustable BASS Wireless Noise-Canceling Headphones - Nuvelon
Nuvelon ONE Adjustable BASS Wireless Noise-Canceling Headphones - Nuvelon
Nuvelon ONE Adjustable BASS Wireless Noise-Canceling Headphones - Nuvelon
Nuvelon ONE Adjustable BASS Wireless Noise-Canceling Headphones - Nuvelon
Nuvelon ONE Adjustable BASS Wireless Noise-Canceling Headphones - Nuvelon

Nuvelon ONE Adjustable BASS Wireless Noise-Canceling Headphones

$109.00 $129.00
Shipping calculated at checkout.

Get the most comfortable and high-quality audio experience with the Nuvelon One Adjustable Bass wireless noise-canceling headphones. The comfortable headband, adjustable Bass, and noise-cancellation allow you to wear them for long periods of time and find comfort in the midst of chaos. So plug in your Nuvelon One and embark on a musical journey right at your fingertips.

Audio Specifications:

  • Bass: Dynamic adjustable Bass with a built-in slider to adjust Bass levels as per your comfort.
  • High-Resolution Audio: Yes
  • Active Noise Canceling: Yes

Connectivity:

  • Hands-Free Calling: Bluetooth and a professional-grade microphone allow you to pick calls with a single tap.

Features:

  • Memory Foam Earpads make it comfortable for you to wear these headphones all day long.
  • They are easy to carry while traveling during vacations, workplace, and anywhere you want.

Battery Life:

  • 24 hours battery life

What’s Inside The Box?

  • Nuvelon One Headphones
  • 3.5mm Cable For Wired Play
  • Premium Hard Molded Case
  • Warranty Card
  • User Manual

1. How do I use Bluetooth to connect to a mobile phone?

Ans. a. Turn on your headphones, enable Bluetooth on your mobile device, and hold down the Power button for 2-3 seconds and you will hear “Power On”. Continue holding power button and it will be seeking a device to pair with. Find the device on your Bluetooth settings on your mobile device and click to pair.

2. Will the headphones connect to android?

Ans. The Nuvelon ONE headphones pair with any Bluetooth device.

3. Can I adjust the bass levels on my headphones? If so, how?

Ans. Yes, you can! The Nuvelon ONE Headphones have a Bass-Slider on the left side that allows you to control the bass of your music depending on your liking.

4. What MM are the drivers?

Ans. The Nuvelon ONE Headphones have (1) 3.5mm AUX driver and (1) USB-C Charging Port.

5. How much do the headphones weigh? What are the dimensions?

Ans. The Nuvelon ONE Headphone weighs approximately 1.32 lbs and the dimensions are 6.44 x 3.88 x 7.72 inches.

6. Are the Nuvelon ONE Headphone waterproof or water-resistant?

Ans. The Nuvelon ONE Headphones can withstand sweat while exercising but cannot be submerged or splashed with water.

7. What’s included in the box?

Ans. The box includes (1) pair of Nuvelon ONE Headphones, (1) Travel Case, (1) AUX Cable, (1) USB-C Charging Cable, & (1) Product Guide with Warranty.

8. Can I connect the headphones without Bluetooth?

Ans. Yes, you can. With a built-in AUX port and provided AUX cable, you can connect any device that’s AUX compatible.

9. How long can they last while 100% charged?

Ans. The Nuvelon ONE Headphones have a 24-Hour Playtime which is the equivalent of approximately 288 songs.

10. How do I activate the Active Noise Cancellation?

Ans. Press the ANC (Active Noise Cancellation) button on the right side of the headphones.

True Sound, True Experience

The Nuvelon ONE Headphones provide an immersive experience for your favorite movies, podcasts, and music making you feel like you're right in front of the action.

Immerse Yourself

The Nuvelon ONE headphones have Active Noise Cancellation (ANC) that actively blocks out the sound around you for a comfortable and perfect listening experience. With the simple click of a button, say goodbye to the noises around you.

Adjustable & Enhanced Bass

Adjust the bass the way you like it with the Bass Slider. Whether you’re listening to music or watching a movie, your sound experience is up to you.

Hear & Be Heard

With a high-quality built-in microphone, your calls will be clear regardless of the noise level around you. whether you're at your parent's homes during the holidays or at the airport, you will hear and be heard loud & clear.

BACK TO TOP