icon
Nuve-Clean UVC Sanitizing Pouch - Nuvelon
Nuve-Clean UVC Sanitizing Pouch - Nuvelon
Nuve-Clean UVC Sanitizing Pouch - Nuvelon
Nuve-Clean UVC Sanitizing Pouch - Nuvelon

Nuve-Clean UVC Sanitizing Pouch

$39.99
Shipping calculated at checkout.
We use our smartphones every day which results in potential exposure to germs, realistically they can become just as dirty as toilet seats. This is why it's important to sanitize them daily and with the UVC Sanitizing Pouch. This UVC Sterilizer Pouch kills up to 99.9% of all germs and bacteria within 5 minutes. All you have to do is to connect your UVC Sanitizing Pouch to a power bank, followed by placing your smartphone inside and zipping up the pouch. Audible beeps signal the pouch has started sanitizing and a second beep signals the end of sanitation. Nuve-Clean UVC Sanitizing Pouch is portable and fits any on-the-go lifestyle. After all, that's when you're likely to come in contact with different germs, viruses, and bacteria. You can also disinfect car or house keys, reusable masks, wallets, earbuds, and much more! Anything you can fit in the UVC Sanitizing Pouch will get disinfected quickly and effectively. Front and back pockets allow for small belongings and a wristlet strap for carrying.

1. How do I use Bluetooth to connect to a mobile phone?

Ans. Turn on your speaker, enable Bluetooth on your mobile device, hold down the Bluetooth button for 4-5 seconds and you should see a flashing blue light above the Bluetooth icon. Once the light is flashing, select “Nuvelon Flare” from your devices list. The blue light will stop flashing and you will hear a chime from the speaker, this indicates the pairing is successful.

2. Will the speaker connect to android?

Ans. The Nuvelon Flare pairs with any device that has Bluetooth.

3. How do I sync 2 speakers together?

Ans. First, turn on both speakers. Then, press the sync button on the first speaker and hold until light starts flashing. Do the same on the second speaker until the receiver indicator flashes and turns solid.

4. Does the Nuvelon Flare come with an AUX port?

Ans. Absolutely, the Nuvelon Flare has a built-in AUX port and comes with an AUX cord so you can listen plugged in or through Bluetooth.

5. Can I adjust the bass levels on my headphones? If so, how?

Ans. Yes, you can! The Nuvelon ONE Headphones have a Bass-Slider on the left side that allows you to control the bass of your music depending on your liking.

6. Are the Nuvelon ONE Headphone waterproof or water-resistant?

Ans. The Nuvelon ONE Headphones can withstand sweat while exercising but cannot be submerged or splashed with water.

7. How long can they last while 100% charged?

Ans. If more than 90 seconds pass between turning on synced speakers, simply press the SYNC button on the transmitting speaker to re-engage sync on all linked speakers.

8. How do I activate the Active Noise Cancellation?

Ans. Press the ANC (Active Noise Cancellation) button on the right side of the headphones.

Customer Reviews

Based on 1 review Write a review
BACK TO TOP