icon
Nuvelon No Touch Door Opener Tool with Stylus Tip 2 Pack - Nuvelon
Nuvelon No Touch Door Opener Tool with Stylus Tip 2 Pack - Nuvelon

Nuvelon No Touch Door Opener Tool with Stylus Tip 2 Pack

$4.99
Shipping calculated at checkout.

    Don't feel like touching public surfaces like an elevator button in the mall or door handles? No touch door opener is at your rescue! This touch tool helps unlock doors without directly touching the surface. This multifunctional no-touch tool has a rubber stylus tip that can be used on phones, signature pads, and any touch screens. The hook size is quite comfortable to carry and available in rose gold and black.

    What's Inside The Box?

    • 2 Touch Tool: 2 Black or 2 Rose Gold
    • Each touch tool comes with a stylus tip attached and a key chain with a ring.

    1. How do I use Bluetooth to connect to a mobile phone?

    Ans. Turn on your speaker, enable Bluetooth on your mobile device, hold down the Bluetooth button for 4-5 seconds and you should see a flashing blue light above the Bluetooth icon. Once the light is flashing, select “Nuvelon Flare” from your devices list. The blue light will stop flashing and you will hear a chime from the speaker, this indicates the pairing is successful.

    2. Will the speaker connect to android?

    Ans. The Nuvelon Flare pairs with any device that has Bluetooth.

    3. How do I sync 2 speakers together?

    Ans. First, turn on both speakers. Then, press the sync button on the first speaker and hold until light starts flashing. Do the same on the second speaker until the receiver indicator flashes and turns solid.

    4. Does the Nuvelon Flare come with an AUX port?

    Ans. Absolutely, the Nuvelon Flare has a built-in AUX port and comes with an AUX cord so you can listen plugged in or through Bluetooth.

    5. Can I adjust the bass levels on my headphones? If so, how?

    Ans. Yes, you can! The Nuvelon ONE Headphones have a Bass-Slider on the left side that allows you to control the bass of your music depending on your liking.

    6. Are the Nuvelon ONE Headphone waterproof or water-resistant?

    Ans. The Nuvelon ONE Headphones can withstand sweat while exercising but cannot be submerged or splashed with water.

    7. How long can they last while 100% charged?

    Ans. If more than 90 seconds pass between turning on synced speakers, simply press the SYNC button on the transmitting speaker to re-engage sync on all linked speakers.

    8. How do I activate the Active Noise Cancellation?

    Ans. Press the ANC (Active Noise Cancellation) button on the right side of the headphones.

    Customer Reviews

    Based on 1 review Write a review
    BACK TO TOP