icon
Nuvelon ONE and Flare Speaker-Headphone Bundle - Nuvelon
Nuvelon ONE and Flare Speaker-Headphone Bundle - Nuvelon
Nuvelon ONE and Flare Speaker-Headphone Bundle - Nuvelon
Nuvelon ONE and Flare Speaker-Headphone Bundle - Nuvelon
Nuvelon ONE and Flare Speaker-Headphone Bundle - Nuvelon
Nuvelon ONE and Flare Speaker-Headphone Bundle - Nuvelon
Nuvelon ONE and Flare Speaker-Headphone Bundle - Nuvelon

Nuvelon ONE and Flare Speaker-Headphone Bundle

$219.99
Shipping calculated at checkout.

Carry your favorite rhythm everywhere you go with Nuvelon Bundle. This grand bundle allows you to listen to the music of your choice through the best Bluetooth headphones-Nuvelon One and Nuvelon flare speakers. The wireless and comfortable headphones offer high-quality audio, while the Bluetooth speaker with lights creates the perfect ambiance for all your get-togethers.

Audio Specifications:

Nuvelon Flare:

  • Watts: 15 Watts of audio output
  • Strong bass with dynamic drivers that are (2) 3" front-facing 7.5-Watt and (2) 3.5" rear-facing passive bass radiators.

Nuvelon One:

  • Bass: Dynamic adjustable Bass with a built-in slider to adjust Bass levels as per your comfort.
  • High-Resolution Audio: Yes
  • Active Noise Canceling: Yes

Connectivity:

Nuvelon Flare

  • Bluetooth: Yes, connect with 100+ Nuvelon Flare up to a distance of 50 feet
  • Additional App: No
  • Water Resistant: IPX5 (Splashproof and rainproof)

Nuvelon One:

  • Hands-Free Calling: Bluetooth and a professional-grade microphone allow you to pick calls with a single tap.

Features:

Nuvelon Flare:

  • LED: Sound responsive 8 Color LED lights pulse
  • Colors: Green, white, blue, red, amber, magenta, purple, and aqua.
  • Brightness: Controllable

Nuvelon One:

  • Memory Foam Earpads make it comfortable for you to wear these headphones all day long.
  • They are easy to carry while traveling during vacations, workplace, and anywhere you want.

Battery Life:

Nuvelon Flare:

  • Type: Rechargeable lithium-ion battery
  • Usage: 10 hours
  • Charging Cable: 6ft. 15V
  • Warranty: 12 months

Nuvelon One:

  • 24 hours battery life

What's Inside The Box?

  • Nuvelon Flare Portable Speakers
  • Nuvelon One Headphones
  • 3.5 mm AUX
  • 3.5mm Cable For Wired Play
  • Premium Hard Molded Case
  • User Manual
  • Warranty Card

    1. How do I use Bluetooth to connect to a mobile phone?

    Ans. Turn on your speaker, enable Bluetooth on your mobile device, hold down the Bluetooth button for 4-5 seconds and you should see a flashing blue light above the Bluetooth icon. Once the light is flashing, select “Nuvelon Flare” from your devices list. The blue light will stop flashing and you will hear a chime from the speaker, this indicates the pairing is successful.

    2. Will the speaker connect to android?

    Ans. The Nuvelon Flare pairs with any device that has Bluetooth.

    3. How do I sync 2 speakers together?

    Ans. First, turn on both speakers. Then, press the sync button on the first speaker and hold until light starts flashing. Do the same on the second speaker until the receiver indicator flashes and turns solid.

    4. Does the Nuvelon Flare come with an AUX port?

    Ans. Absolutely, the Nuvelon Flare has a built-in AUX port and comes with an AUX cord so you can listen plugged in or through Bluetooth.

    5. Can I adjust the bass levels on my headphones? If so, how?

    Ans. Yes, you can! The Nuvelon ONE Headphones have a Bass-Slider on the left side that allows you to control the bass of your music depending on your liking.

    6. Are the Nuvelon ONE Headphone waterproof or water-resistant?

    Ans. The Nuvelon ONE Headphones can withstand sweat while exercising but cannot be submerged or splashed with water.

    7. How long can they last while 100% charged?

    Ans. If more than 90 seconds pass between turning on synced speakers, simply press the SYNC button on the transmitting speaker to re-engage sync on all linked speakers.

    8. How do I activate the Active Noise Cancellation?

    Ans. Press the ANC (Active Noise Cancellation) button on the right side of the headphones.

    Customer Reviews

    Based on 1 review Write a review
    BACK TO TOP